2012. december 20., csütörtök

Philips HD2611 Kenyérpiritó - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

KIÁLLÍTOTT  ,   GARANCIÁVAL  !   !   !
 
Philips HD 2611 kenyérpirító
Kenyérpirító extra széles nyílással egyenletesen aranybarna pirítósok készítéséhez. Ideális bagettekhez, zsemlékhez és nagyméretű kenyérszeletekhez. Beépített zsemlemelegítővel, kihúzható morzsatálcával, továbbá újramelegítő és kiolvasztó funkcióval rendelkezik.
Igényei szerinti működés Melegítőrács zsemle és croissant melegítéséhez
Az extra hosszú nyílásokba bármilyen típusú kenyér behelyezhető Az extra hosszú nyílásokba bármilyen típusú kenyeret, pl. bagettet is behelyezhet, vagy piríthat egyszerre több kisebb méretű szeletet is.
Könnyen használható Kiolvasztás és bármilyen fokozatú pirítás
Kivehető morzsatálca az egyszerű tisztításért A kivehető morzsatálcának köszönhetően egyszerű a tisztítás.
Újramelegítés funkció a pirításszabályzón A pirításszabályzót beállíthatja a hideg kenyér felmelegítéséhez, vagy a szeletek tovább pirításához.
Automatikus biztonsági kikapcsolás arra az esetre, ha a pirítós bennragadna A kenyérpirító automatikusan kikapcsol, ha a kenyér a készülékben ragad.
A burkolat nem forrósodik át, így biztonságosan megérinthető A kenyérpirító burkolata nem forrósodik át sütéskor, így biztonságosan megérinthető.
A kiadó gombbal bármikor befejezheti a pirítást Az extra kenyérkiemelővel a legkisebb pirítósokat is biztonságosan kiemelheti
BOLTI ÁRA : 9. 990. -FT 


Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Az aukció vége: 2013-01-07 13:52
. Philips HD2611 Kenyérpiritó - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése